Дуже рекомендуємо споживати ріпку одразу, поки тепла. Розігрів не дасть той смак та аромат. До речі, користь вживання печеної ріпи для організму людини справді невичерпна: Регулярне вживання ріпи підвищує імунітет, активно бореться з авітамінозом.
Що можна приготувати з ріпи?
Салати та Закуски з Ріпи
- Салат із сирої ріпи
- Салат з ріпою та ананасами
- Салат з ріпи, яблука та шинки
- Салат з білою ріпою та травами
- Салат з ріпою та беконом
- Салат з ріпою та кіноа
- Салат з ріпою та фісташками
- Салат з ріпою та яйцями
Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.
Страви з ріпи. Рецепти швидко і смачно, корисні і прості
Що потрібно: 1. М’якоть ріпи – 400-500 г. (бажано солодка) 2. Картопля – 1 кг. (будь-якого сорту: біла, жовта, рожева) 3. Капуста – 400-500 г. (білокачанна, крупно рубана) 4. Цибулина – 1-2 шт. (дрібні) 5. Помідор (або ж томатна паста) – кілька плодів (або ж кілька ложок). 6. Морквина – 1-2 шт. …