Як приготувати маринад для огірків?
На 1 літр води додати цукор 8 чайних ложок, 4 чайні ложки солі та 6 столових ложок оцту 9-процентного. Кип'ятити 3 хвилини й залити гарячим маринадом банки. Покласти банки стерилізуватися в киплячу воду на 8 хвилин. Після сплину вказаного часу закрутити банку й перевернути приблизно на 2 години, не укутуючи.
Як швидко зробити мариновані огірки?
Дрібно наріжте кріп, подрібніть часник. Додайте до огірків. Додайте сіль, цукор, оцет, олію. Добре перемішайте, дайте настоятися щонайменше 10-20 хвилин, а краще 1 годину, в холодильнику.
Скільки часу варити мариновані огірки?
Доводимо воду в каструлі до кипіння і стерилізуємо банки 10 хвилин з моменту закипання води. Через 10-15 хвилин дістаємо банки з каструлі з водою, щільно закриваємо кришками та перевертаємо донизу кришками. Накриваємо банки з огірками ковдрою і залишаємо до повного охолодження.
Мариновані огірки рецепт — швидкий варіант приготування …
Телеграф розповідає, як швидко замаринувати огірки, щоб уже за 10 хвилин хрусткі овочі були готові. Огірки за цим рецептом виходять дуже …