Що впливає на швидкість скисання молока?
На скільки швидко воно скисне залежить також від температури, чим вона вища, тим швидший процес скисання. Непастеризоване, домашнє молоко скисає приблизно через 24 години після видоєння. Ще одною причиною є брудний посуд: пил, вода або жир. Якщо влити молоко в таку посудину, зіпсується воно в 2 рази швидше. Кеш
Чому дуже швидко скисає молоко?
Скисання молока Коли його зберігати у звичайних умовах, без холодильника, при кімнатній температурі, то присутні в ньому бактерії починають посилено розмножуватися. При цьому як енергію вони активно застосовують компоненти молока, такі як білки, жири й вуглеводи. В цьому і полягає причина, чому молоко скисає.
Чому збігається свіже молоко?
Якщо молоко занадто довго не скисає – це погана ознака. Це означає, що в молоці немає умов для розвитку молочнокислих бактерій. І таке молоко, зрештою, почне "гнити", тобто на смак стане гірким. Кеш
Розмноження мікроорганізмів – GrandBiology.com
Прокаріоти розмножуються бінарним діленням. Також відомі факти кон’югації ( статтєве розмноження). … У цілому ці процеси виглядають так: за допомогою …