Плоди і коріння цієї рослини застосовують при випіканні хлібобулочних та деяких кондитерських виробів. З плодів роблять чай, лікери, а також настоянку, яку називають «кропова вода». Особливим попитом користується ефірна олія фенхелю, яке має неймовірно смачний запах. Не менш популярним є соус з плодів цієї рослини.
Що готується з фенхелю?
Свіжі листочки додають виразності овочевим салатам та основним стравам, чудово доповнюють смакову гаму соусів і маринадів. Черешки фенхеля, так звані качанчики, в ресторанах деяких країн подають у сирому вигляді як десерт. Також вони дуже смачні, якщо тушкувати їх в олії. Кеш
Для чого пити фенхель?
Чай із фенхелю є протимікробним та противірусним засобом. Містить антиоксиданти, тим самим знижує навантаження на нирки та печінку, сприяє утворенню нових клітин і навіть зменшує ознаки старіння. Травна система. Усунення печії та газів.
Як їсти фенхель?
Ароматний аніс Цікавим ароматом цей овоч завдячує своїй делікатній анісовій ноті. Фенхель можна їсти як сирим, так і смаженим, тушкованим, запеченим, приготованим на грилі, і навіть у вигляді варення.
Фенхель: що з нього можна приготувати, який на смак, …
Фенхель: що з нього можна приготувати, який на смак, як правильно спожити в кулінарії і заварювати чай або настій, а також інші показання до застосування – Корисні поради – Вказівка Головна Сторінка » Сад і город