Кіноа – це вид лободи, що походить з Андів. Вона була одним з найважливіших харчових продуктів в індіанських народів. На смак кіноа нагадує нешліфований рис, але смак значно м'якший і приємніший.10 лют. 2017 р.
Для чого кіноа?
Лікувальний ефект кіноа діє на весь організм, від кісток — до внутрішніх органів. Великий вміст клітковини робить крупу необхідною для хворих на діабет, сердечників та гіпертоніків. Кінва використовується для виведення з організму шлаків, токсинів, зайвого холестерину. Кеш
Яка кіноа найкраща?
Кіноа чорне Кіноа присутнє в усіх рейтингах найкорисніших продуктів: воно містить вдвічі більше білка, ніж рис і ячмінь, а також “розумні” вуглеводи та безліч інших необхідних організму речовин. У чорного кіноа – більш виразний солодко-горіховий смак, у порівнянні з білим і червоним.
Як зрозуміти що кіноа готова?
Біла кіноа вариться на найповільнішому вогні приблизно 11-15 хвилин після закипання. У процесі приготування потрібно помішувати і можна додати сіль і спеції. Чорна та червона потребуватимуть на 4-5 хвилин більше. Кеш
Кіноа: ТОП-3 рецептів корисних страв з кіноа
Інгредієнти Тісто: 1. Борошно пшеничне — 320 г Масло вершкове — 200 г 2. Сіль — щіпка 3. Яйце — 1 шт. Начинка: 1. Кіноа — 100 г 2. Сир адигейський — 300 г 3. Брокколі — 450 г 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт. 5. …