Якщо плоди стиглі, цукру він не вимагатиме. Якщо смак занадто кислий або терпкий, поступово додати цукор; виготовлений сік зберігати у холодильнику в герметично закритих банках.
Що буде якщо пити гранатовий сік?
Гранатовий сік регулює травлення, покращує апетит, допомагає позбутися головного болю, має і протизапальний ефект (наприклад, ефективний у вигляді полоскань за стоматитів і ларингіту), а також опіків. Кеш
Що лікує гранат?
Вважають, що регулярне вживання в їжу граната знижує ризик розвитку раку грудей у жінок. Також корисний гранат при різних серцевих захворюваннях. Свіжі плоди ефективні при кашлі, ангіні, застудних захворюваннях та малярії, бореться з високою температурою. Гранат рекомендують їсти при малокрів'ї та атеросклерозі.
Як з кісточки виростити гранат?
В наповнені землею ємності для розсади зерна граната висаджуються на глибину в 1-1,5 см. Далі вони присипаються землею, обприскуються теплою водою і накриваються поліетиленом. Вийде своєрідна тепличка, в якій насіння швидко проклюнуться. Температура для пророщування граната повинна бути не менше 25-30С.
Гранат кислий, що робити – Lessad.biz.ua
Куди можна використати кислий гранат? Гранат їдять у свіжому вигляді, готують із нього сік, варення, пастилу, сиропи, напої, вина, морозиво, приправи до різних національних страв.