Кумквати їдять разом зі шкіркою, оскільки саме в їх яскраво-помаранчевій шкірці і прихована насолода, приправлена легкою ноткою пікантної гіркуватості, тоді як сама м'якоть кумквата на смак досить кисленька.23 січ. 2020 р.
Як правильно їсти кумкват?
Найкраще їсти кумкват цілком, не розрізаючи. Солодкість шкірки доповнюється терпкістю соку м'якоті й гіркуватістю насіння. Багато хто позбувається від соку, роблячи невеликий надкус або розрізаючи кумкват навпіл і вичавлюючи його сік. Кеш
Як чистити кумкват?
В отличие от других цитрусовых, кумкват едят целиком, не очищая его.
Який на смак кумкват?
Плід кумквата за смаком нагадує мандарин з легкою кислинкою, їстівний повністю, з солодкою шкіркою (щоправда, шкірка може викликати подразнення нирок).
Кумкват – що це і як його їсти? Розбираємося в екзотичних …
Плоди кумкватів дуже корисні. Кумквати є джерелом флавоноїдів – речовин, які мають потужну антиоксидантну і протиракову дію, а також підтримують систему кровообігу. Також в них міститься велика кількість вітаміну С, необхідного для уповільнення процесу старіння шкіри і …