Сорт кущової квасолі Еурека — справжня знахідка польських селекціонерів, звідси й назва — Eureka, тобто Еврика. Кущова квасоля дає плоди, які можна використовувати в стадії молочної стиглості як спаржеву квасолю, а при дозріванні насіння лущити стручки на зерно.
Яка квасоля кущова?
Квасолю, яку їдять разом зі стручками у стадії молочної стиглості, називають спаржевою. Відомі сорти зеленого, жовтого, фіолетового кольору. Також існують кущові різновиди – до півметра заввишки та в'юнкі сорти – до 5–7 м. Стручки можна вживати в їжу через два тижні після цвітіння. Кеш
Який сорт квасолі найкращий?
Найкращі сорти спаржевої квасолі
- Серенгеті (Syngenta) Фото спаржевої квасолі сорту Серенгеті …
- Крокет (Clause) Спаржева квасоля Крокет …
- Ягуар (Hazera) Фото сорту спаржевої квасолі Ягуар …
- Палома (Nunhems) Спаржева квасоля Палома …
- Пайк (Clause) Зелена квасоля Пайк …
- Бергольд (Hortus) …
- Фруідор (Clause) …
- Скуба (Hortus)
Кеш
Який сорт квасолі найдорожчий?
Ред Кінгі Бінс — це сорт червоної квасолі, вона є найбільш популярною та найдорожчою серед квасоль.
Квасоля: посадка й догляд у відкритому ґрунті, вирощування …