квасити потрібно в скляній, дерев'яній або емальованій тарі (в металевій ємності капуста темніє) великого обсягу – щоб залишилося місце для соку, що капуста пустить у процесі (тобто щоб сік не вилився за краї);11 вер. 2021 р.
Чому квашена капуста дуже кисла?
Однак якщо при заквасці капусти зробити кілька помилок, наприклад, не витримати температурний режим або протримати її під гнітом занадто довго, то страва може стати кислою. Якщо ви не любите кисле, не варто переживати, що страва зіпсована, адже ця "проблема" досить просто вирішується, пише портал "Смачно+".
Скільки часу має киснути капуста квашена?
Для заквашування достатньо трьох-чотирьох днів при кімнатній температурі (+22… +24°С), а далі капусту слід перенести в прохолодне або навіть холодне місце. Така закуска особливо хороша, якщо зберігається на морозі.
Скільки часу треба квасити капусту?
Скільки днів квасити капусту під гнітом Зазвичай, з дня закладки до подачі на стіл капусті необхідно п'ять-сім днів. Все залежить від обсягу капусти, точності витримки технології та умов її зберігання.
Як квасити капусту? 5 рецептів – Блог Comfy
Практично всі рецепти, які існують, так чи інакше базуються на класичній послідовності дій. Тому, якщо ви вирішили опанувати …