Що можна спекти з грушами?
Що приготувати з груш: 10 осінніх рецептів
- Груша у вині з шоколадним соусом
- Вівсяні оладки з карамелізованою грушею
- Свинина, запечена з грушею
- Запечена груша з морквою в оцті
- Медова груша з прянощами
- Салат з грушею, сиром і лісовим горіхом
- Швидкий чизкейк з грушею та імбиром
- Груша з маслом та ірисками
Як правильно Карамелізувати грушу?
Рівномірно посипте груші цукром. Коли цукор повністю розтопиться, додайте в сковорідку воду, що залишилась – кип'яток. Варіть груші в цукровому сиропі до готовності. Вкінці приготування злийте сироп у мисочку та ще трішки зарум'яньте груші на сковорідці.
Як правильно за Карамелізувати яблука?
Ставлять сковороду з вершковим маслом на середній вогонь, розтоплюють масло, додають цукор. Суміш постійно помішують, поки цукор повністю не розчиниться, і сироп придбає жовтий колір. Додають шматочки яблук, збільшують вогонь, карамелізують фрукти, до тих пір, щоб м'якоть стала м'якою, але зберегла форму.
Що приготувати з груш: 10 осінніх рецептів | Українська …
Цю просту страву можна приготувати у мікрохвильовці! 1. 10 г розтопленого вершкового масла; 2. ¼ склянки подрібнених горіхів …