Як смачно запекти перепілку?
Ємність для запікання добре змастіть олією; Викладіть перепелині тушки і змастіть їх за допомогою пензлика соусом з усіх сторін; Запікайте в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин; Подавайте, прикрасивши тушки гілочками кропу.
Як смачно замаринувати перепілку?
2) У невеликому посуді змішати гірчицю, олію, мед, сіль та часник. Вимішати все до однорідності. 3) Скласти перепілки у глибоку миску, додати маринад та ретельно розподілити його по поверхні птиці. Залишити на 2 години маринуватись (до 8-ми годин).
Скільки готувати перепілку в духовці?
Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом, додайте туди ж томати, порізані на дольки, а зверху викладіть обсмажені тушки. Запікайте перепілку в духовці протягом 20 хвилин.
Як запекти перепілку в духовці
Перепілка – це маленька пташка, масою близько 100-150 гр. М’ясо такої пташки містить багато білка і трохи жиру, і до того ж, вважається справжнім делікатесом. Більш соковите, смачне і ніжне м’ясо птиці виходить саме при запіканні, тому в цій статті ми поговоримо про те, як …