Корольок — це один із видів хурми, відрізняється смаком і кольором м'якоті. Особливо популярний шоколадний корольок. Шарон — це суміш японської хурми з яблуком. У нього м'який смак і немає кісточок.20 лист. 2017 р.
Яка різниця між хурмою і Корольком?
Традиційна хурма (та, яку ми всі давно знаємо на смак і вигляд) має форму з гострим кінчиком і помаранчевий, насичений колір, на дотик вона м'яка. Таке відчуття, що від натискання – лопне. Корольок має темно-помаранчевий колір з коричневою м'якоттю.
Як виглядає Корольок?
Корольок має яскравий помаранчевий колір, який з часом може темніти і доходити до світлого або темного коричневого відтінку. Саме з-за цього корольок не рідко називають «шоколадним» (асоціюючи з кольором шоколаду, смакові відчуття шоколад не нагадують).
Як відрізнити хурму від Шарона?
Шарон має тонку блискучу шкірку і тверду, як у яблука, м'якоть. Смак шарона можна порівняти з айвою, яблуком і абрикосом. На відміну від хурми, шарон містить менше в'язких речовин і не має кісточки. Кеш
Чим відрізняється хурма від королька?
Хурма і корольок – це різновиди плодів одного й того ж південного дерева. У кожному випадку відзначаються свої смакові властивості і зовнішній вигляд.