Перспективні думки Українцям Сир із ферментом мейто в домашніх умовах

Сир із ферментом мейто в домашніх умовах

Як зробити сир з закваски в домашніх умовах?

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.

Як зробити сир з молока в домашніх умовах?

Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.

Як зробити смажений сир?

Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях. Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони. Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Фермент для приготування сиру в домашніх умовах | Мейто
Додайте помішуючи розчин "Мейто" в підігріте до 32-35С° молоко. Залиште на 10 хв до появи згустку. Поріжте сирну масу на невеликі квадрати 5см х 5см.

Related Post

Як заготувати кабачки як грузді на зиму: рецепти та порадиЯк заготувати кабачки як грузді на зиму: рецепти та поради

Зміст:1 Грузді з кабачків: рецепти та поради2 Техніка приготування груздів з кабачків3 Рецепти приготування груздів з кабачків3.1 Рецепт №1: Грузді з кабачків по-селянськи3.2 Рецепт №2: Грузді з кабачків запечені з

Який колір поєднується із золотим на торті?Який колір поєднується із золотим на торті?

Дуже красиво поєднання золота не тільки з білим або кольором айворі, але і з яскравими бірюзовим, вишневим, червоним… Можна оформити цілий солодкий стіл із використанням золотих елементів: золоті капкейки та

Скільки треба солі для квашеної капустиСкільки треба солі для квашеної капусти

Скористайтеся підручними засобами, щоб відміряти сіль Для того, щоб посолити 1 кг нашаткованої капусти, нам знадобиться 25-30 г солі. Якщо ваг у вас немає, запам'ятайте, що столова ложка без гірки