Як зробити сир з закваски в домашніх умовах?
Для приготування сиру використовуйте закваску Сир VIVO і молоко (коров'яче, козяче…). З 1 літра молока вийде 150-200 г сиру. 1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин.
Як зробити сир з молока в домашніх умовах?
Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.
Як зробити смажений сир?
Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях. Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони. Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.
Фермент для приготування сиру в домашніх умовах | Мейто
Додайте помішуючи розчин "Мейто" в підігріте до 32-35С° молоко. Залиште на 10 хв до появи згустку. Поріжте сирну масу на невеликі квадрати 5см х 5см.