Цвітну капусту вирощують заради головок, які являють собою суцвіття на товстих квітконосах. По суті, цей овоч є скупченням бутонів.23 бер. 2018 р.
Як можна їсти цвітну капусту?
Цвітна капуста – не просто овоч для дитячого пюре, а ідеальний продукт для легких салатів, супів, запіканок і теплих закусок. У приготуванні овоч невибагливий та багатогранний: його можна варити, смажити, запікати, маринувати і навіть їсти сирим. Кеш
Як правильно приготувати цвітну капусту?
Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути.
Як смачно Стушити цвітну капусту?
Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Вирощування цвітної капусти: розсада, посадка й догляд, сорти
Можна працювати, вирощувати розсаду, але не отримати врожаю через шкідників. У сприятливі для них роки шкідники можуть знищити всю грядку. Капустяна муха відкладає яйця на стеблі, недалеко від землі. Придивляйтеся до стеблах і, якщо побачите маленькі білі яєчка, то збирайте …