Перспективні думки Українцям Варення соснова шишка у шоколаді

Варення соснова шишка у шоколаді

Коли треба збирати шишки на варення?

Збирати соснові шишки рекомендується в кінці весни або на початку літа, поки вони ще невеликі, м'які, злегка липкі і досить соковиті. Тверді шишки для приготування варення не підійдуть. Кеш

Як правильно приготувати соснові шишки?

Шишки треба промити від хвої, залити водою і залишити для настоювання. Туди ж додають цукор, варять 10 хвилин і залишають на 8 годин. Так треба зробити ще двічі. Перед тим, як закінчити варити, в «мед» додають сік лимона чи айви.

Як приготувати варення з шишок сосни?

Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала. Потім хвойну воду злий, додай у неї цукор і звари сироп. Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну. Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження – на 12 годин або на добу.

20 рецептів дуже смачного варення із соснових шишок
Суфле куряче – 5 рецептів як у дитячому садку; Варення з агрусу: царський, смарагдове і королівське … У глибокій ємності змішай воду з цукром та скип’яті. …

Related Post

Чим зустрічають молодят?Чим зустрічають молодят?

Коровай декорують колосками та шишками, голубками та лебедями, які символізують достаток, взаємоповагу та любов. Весільний коровай – це символ гостинності, достатку та щастя, з цим виробом зустрічають молодих та пригощають

Як підключитися до принтера через Wi-Fi: покрокова інструкціяЯк підключитися до принтера через Wi-Fi: покрокова інструкція

У наш час, коли все більше пристроїв оснащуються бездротовими можливостями, підключення до принтера Wi-Fi стає все більш популярним. Це дозволяє заощадити час на провідних з'єднаннях та спрощує друк документів та