Бланшування полягає в тому, що продукт спочатку занурюють в окріп (дуже швидко, на кілька секунд), а потім обливають його крижаною водою. Замість останньої дії продукт можна помістити в посудину, заповнену холодною водою з кубиками льоду, або помістити під струмінь дуже холодної води з-під крана.2 вер. 2016 р.
Як легко почистити помідори?
Обережно опускайте помідор у киплячу воду на 30 секунд або більше, поки його шкірка не стане м'якою. Витягніть помідор з каструлі і покладіть його в миску із крижаною водою. Залиште там на 5 хвилин, а коли помідор охолоне, витягніть його з води і зніміть шкірку.
Що робити щоб помідори не жовтіли?
Якщо на щойно висадженій розсаді починає жовтіти листя – це явна ознака нестачі азоту. Рослини вдається врятувати, якщо в ґрунт внести підживлення. У цьому випадку рослини потрібно підгодувати азотовмісними добривами.
Що робити щоб був гарний урожай помідорів?
Щоб кущі томатів плодоносили краще, обприскуйте їх борною кислотою (слабо-концентрований розчин) в фазі цвітіння 2 і 3-й кистей. Пилок завдяки бору активніше проростає, плоди швидше ростуть і зав'язуються. До того ж у кущів частіше з'являються нові точки зростання, а плоди стають більш солодкими.
Как бланшировать помидоры? – YouTube
About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy