Коренева система: корінь селери має плоско округлу форму, висота його 5-7 см, діаметр 6-8 см.
Як приготувати корінь селери?
Щоб приготувати настій коренів селери, необхідно подрібнити коренеплід (на тертці або пропустивши через м'ясорубку), залити киплячою водою (півтори склянки) одну столову ложку отриманої кашки, далі настоювати в термосі чотири години. Приймають настій перед їжею по одній ложці.
Як їсти корінь Сельдерея?
Цей овоч вживають як у сирому вигляді, так і у відвареному або запеченому. Найкращий варіант, щоб зберегти всі поживні речовини – вживати сирий корінь селери (салати тут підходять чудово, але важливо підбирати корисну заправку, а не майонез). Кеш
Коли потрібно викопувати корінь селери?
У середній смузі кореневу селеру зазвичай прибирають у листопаді, напередодні морозів.
Корінь селери — Користь і шкода, калорійність, …