Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.
Як правильно жарити квашену капусту?
Квашену капусту викладаємо на сковороду з олією й обсмажуємо на середньому вогні. Додаємо одну дрібно нарізану цибулину. Додаємо сіль і перець за смаком і смажимо близько 10-15 хвилин, безперервно помішуючи. Знімаємо капусту з вогню і чекаємо, коли вона повністю охолоне.
Як приготувати квашену капусту – прості і смачні рецепти — …
Інгредієнти: капуста — 1 качан вагою 2,5 кг, морква — 3-4 шт. сіль — 2 ст. л. цукор — 2 ст. л. вода — 0,5 літра (приблизно) Приготування: капусту шаткуємо будь-яким із способів. Зручно мати спеціальну терку, а можна просто нарізати за допомогою ножа тонкими смужками. Капусту викладаємо в …