Як Пожарити смачно кабачок?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Що спекти з кабачків?
Що приготувати з кабачків: 5 апетитних сезонних страв
- Кабачкові оладки
- Соте з кабачків
- Кабачковий крем-суп
- М'ясна запіканка з кабачками
- Кабачкова ікра в духовці
Як смажити кабачки з яйцем?
Інструкція з приготування
- Крок 1. Помити кабачок і нарізати кільцями.
- Крок 2. Яйця взбити виделкою і додати спеції.
- Крок 3. Беремо одне кільце і обвалюємо в борошні. Зайве борошно струшуємо.
- Крок 4. Потім кладемо його в яйце.
- Крок 5. Підсмажити з двох сторін до золотої скоринки.
Як засолити кабачки на зиму — простий рецепт – Телеграф
Спосіб приготування: Спочатку слід добре промити всі овочеві інгредієнти — каабчки, часник та петрушку. Далі кабачок потрібно нарізати. Кружочки не повинні бути надто товстими: максимум 1 сантиметр. Шматочки слід залити …