Як швидко зробити сушку з яблук?
Один із способів висушити яблука – помістити в духовку, бажано з гарячим повітрям. Підсушіть яблука в духовці не менше 3 годин при температурі від 50 до 70 градусів. Якщо ви хочете отримати більш хрусткі шматочки фруктів, подовжте час сушіння. Тоді вийдуть яблучні чипси, які є чудовою хрусткою закускою. Кеш
Як правильно сушити яблука в сушарці?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.
Як правильно підготувати яблука для сушки?
Порізані яблука розкладають в 1 ряд на деку і на невеликому вогні (75° C) з відкритими дверцями сушать 7-8 годин. Для кращого результату через деякий час сушки температуру знижують до 50-55° С. Кожні півтори години необхідно перемішувати яблука. Щоб висушити яблука в електросушарці, їх розкладають в один ряд.
Як сушити яблука і груші в домашніх умовах: 6 …
УНІАН розповість, як швидко і просто засушити фрукти на зиму. Як сушити яблука на компот і в чому принадність грушевих сухофруктів – читайте на УНІАН.