Очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і подрібніть будь-яким зручним для вас способом. Більш стійкі труть цибулю на терці, але також можна використовувати блендер або м'ясорубку. Складіть цибульну кашку в складену в декілька шарів марлю і відіжміть сік. Тепер цибульний сік готовий.
Що лікує сік цибулі?
Свіжий сік цибулі, змішаний з медом, хороший засіб для лікування більма очей, бронхіту, кашлю і грибкового захворювання шкіри. Сік цибулі також рекомендується за неврастенії, безсоння й ревматизму.
Що потрібно робити щоб не гнила цибуля?
Місце для зберігання цибулі має бути темним, прохолодним та добре провітрюватися. Оптимальна температура – 7-13 °C. Не кладіть цибулю поруч з овочами, які виділяють багато вологи: картопля, селера та буряк. Якщо у вас багато цибулі, раз на два місяці перебирайте її, щоб упевнитися, що не з'явилася гнила.
Що буде якщо кожен день їсти цибулю?
Регулярне вживання цибулі в їжу активізує роботу шлунково-кишкового тракту, покращує стан мікрофлори кишківника, позбавляє від зайвої ваги.
Вижати сік із цибулі в домашніх умовах: способи, фото
1 ст. л. свіжого цибульного соку; Ватний тампон; Що Вам потрібно зробити. Зануріть ватяну кульку в цибульний сік і використовуйте її, щоб випустити краплі у вухо.