Як правильно смажити горіхи?
Попередньо нагрійте сковороду на середньому або сильному вогні і додайте горіхи. Регулярно струшуйте їх і перевертайте, щоб забезпечити рівномірний нагрів. Вони будуть готові протягом 5 хвилин. Ніколи не відходьте від плити, підсмажуючи горіхи.
Як очистити горіхи від плівки?
Якщо ви не знали, як очистити волоські горіхи в мікрохвильовій печі або духовці, ця порада може стати в нагоді: викладіть горіхи на деко або помістіть в мікрохвильову піч на 15-20 хвилин. Після їх остигання шкаралупа стане крихкою і її стане легко позбутися.
Як сушити очищені горіхи в газовій духовці?
Поставте деко з горіхами у духовку на 3 години, залишивши дверцята трохи прочиненими, щоб виходила волога та до духовки потрапляло повітря. Потім збільште температуру до 70 градусів та потримайте горіхи ще приблизно 30 хвилин. Якщо побачите, що шкарлупа темнішає, діставайте раніше, аби ядра не пригоріли.