Перспективні думки Українцям Як висушити чорнослив у домашніх умовах у духовці

Як висушити чорнослив у домашніх умовах у духовці

Як розм якшити чорнослив?

Замочіть чорнослив в теплій воді на кілька годин. Він повинен розм'якшити. Смачну водичку, в якій були замочені плоди, пити я не раджу, тому що в ній розчиняються всі шкідливі хімікати, якими обробляють сухофрукти. Зате самі плоди стали набагато чистіше.

Як правильно зробити чорнослив?

Сливи можна сушити на сонці: процес триває 4-5 днів, потім сухофрукти досушують у тіні. Інший варіант сушки у сушарці: плоди витримують від 3 до 5 годин за температури 40-50°С. Коли сливи стануть в'яленими, підвищують температуру до 60°С. Через 4 години їх повністю охолоджують та ще сушать 8-10 годин при 75°С.

Як зробити чорнослив в Електросушарці?

Як сушити сливи у електросушарці

  1. 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
  2. 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
  3. 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.

Кеш

Як зробити чорнослив у домашніх умовах в духовці, сушарці …
Як зробити чорнослив у духовці? 1. Сливи промиваємо в проточній воді, видаляємо плодоніжки та листя, розрізаємо на половинки та прибираємо …

Related Post

Як відновити засохлу квіткуЯк відновити засохлу квітку

Як відновити засохлий вазон? Якщо квітки обсипалися, листя зів'яло, але стебло залишилося щільним і пружним, підготуйте парову ванну: налийте у великий таз воду температурою +80… +90°C, поставте вазон на підставку

Цвітна капуста запікаємо у духовціЦвітна капуста запікаємо у духовці

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки. Скільки потрібно запікати