Перспективні думки Українцям Як зняти форсунки на ваз 2114

Як зняти форсунки на ваз 2114

Як зрозуміти що форсунки ллють ваз 2114?

Форсунка ллє в циліндр або зливає в обратку, знижено тиск подачі палива. Двигун вібрує, або з'явилися перепустки при запаленні двигуна – ознака несправного інжектора. Запах солярки або бензину та підтікання на паливній рампі вказують на факт – почали лити форсунки.

Як зрозуміти, що забилися форсунки?

Головними ознаками засмічення форсунок є утруднення пуску двигуна; перебої в роботі двигуна на холостому та перехідному режимі; провали, коли дуже різко натискається педаль газу; втрачається потужність двигуна та спостерігається погіршення динаміки розгону; збільшується паливна витрата; підвищується токсичність.

Related Post

Новий рік не вдома де відзначитиНовий рік не вдома де відзначити

Як самому зустріти Новий рік? Як потішити себе Підготуйте місце для святкування. Якщо ви вирішили залишитись на Новий рік, наприклад, вдома – обов'язково почніть з прибирання. … Створіть святковий настрій.

Чи потрібно замочувати редис перед посадкоюЧи потрібно замочувати редис перед посадкою

Перед посадкою насіння редису не потребує попередньої підготовки, особливо якщо вони куплені в спеціалізованих магазинах. За бажання, їх можна замочити на 24 години у теплій воді.22 бер. 2022 р. Як замочувати

Що означає AS у правах нового зразка: докладне поясненняЩо означає AS у правах нового зразка: докладне пояснення

Зміст:1 Що означає AS у посвідченні водія?2 Як дізнатися з прав Механіка чи автомат?3 Що означають літери на водійських правах?4 Де в правах ставиться відмітка механіка? З появою нових прав