Як замісити тісто на печені пиріжки?
Маргарин розтопити, остудити, додати до борошна з дріжджами. Всипати цукор і сіль, влити тепле молоко і рослинне масло. Ретельно перемішати, потім руками замісити тісто, накрити його рушником або плівкою. Прибрати в тепле місце на 1 годину, потім знову замісити і знову залишити на 1 годину. Кеш
Як зробити тісто на пиріжки жарені?
У просіяне борошно всипати дріжджі, додати сіль, цукор, рослинну олію і тепле молоко (воду). Замішувати тісто спочатку ложкою, а потім – руками, накрити рушником і прибрати на 40-50 хвилин в тепле місце. Дістати тісто, обмяти, розділити на кілька шматочків.
Як зробити тісто на пиріжки без дріжджів?
Просіяти пшеничне борошно, з'єднати з содою, перемішати і всипати невеликими порціями до рідкої суміші, щоразу помішуючи вінчиком або ложкою. Коли маса стане густіти, викласти її на присипану борошном робочу поверхню. Продовжити заміс тіста руками, поступово додаючи трохи борошна, – воно має вийти м'яким і гладким.
12 найкращих рецептів тіста для пиріжків
Тісто для пиріжків буває дріжджове або бездріжджове. Кожне в свою чергу – здобне або ні. Здоба – це яйця, молоко, масло, цукор. Дріжджове тісто можна готувати опарним чи безопарним способом. Обидва види тесту – дріжджове і прісне – можуть бути листковими. Дуже смачне тісто для смажених пиріжків – сирне і картопляне.