Як правильно квасити гриби на зиму?
Гриби укладаємо в банки, заливаємо провареним розчином, ставимо під гніт в теплому приміщенні на 3 дні. По закінченні трьох діб заготовки переміщаються в прохолодний льох. Процес триває ще місяць, через 30 днів квашені гриби готові до вживання. Кеш
Як квасити білі гриби?
У закипілий розсіл опустіть очищені та вимиті білі гриби і відварюйте їх 15-20 хвилин, час від часу знімаючи піну. За 3 хвилини до готовності додайте в розсіл кілька часточок часнику, лавр, перець горошком і гвоздику. Акуратно шумівкою витягніть гриби і розкладіть їх по банках.
Як правильно варити свіжі гриби?
Всі пластинчасті гриби перед смаженням обов'язково вимочують і відварюють, інакше є ризик отруєння. Варять їх не більше 20 хвилин після закипання. Грузді та сироїжки варять 5 хвилин, маслюки — 7 хвилин, білі і підосичники — 10 хвилин. Сморчки варять у підсоленій воді 15 хвилин.
Квашені гриби рецепт, інгредієнти та як готувати
Квашені гриби. Час приготування: 3 днів. 1 ч. 0 хв. Іноді так гостро хочеться квашених грибів з цибулькою і сметаною та під картопельку! Смакота! Зібравши багатий урожай в лісі (або на ринку …