Як використовувати винний оцет?
Білий винний містить менше кислоти і тому найчастіше його використовують, щоб надати відтінку стравам та підкреслити смак основних інгредієнтів. З чого роблять білий винний оцет: ферментованого білого вина. Найкраще використання білого винного оцту: маринування та засолка, заправки для салатів, приправи та соуси.
Для чого пити яблучний оцет?
Регулярне вживання яблучного оцту – чудова профілактика хвороб серцево-судинної системи, навіть таких серйозних, як інсульт та інфаркт. Річ і тім, що він не лише виводить шкідливий холестерин, але й зміцнює стінки судин. Завдяки цьому кровообіг покращується, а нагрузка на серце – зменшується.
Що входить до складу оцту?
Стабільну версію було перевірено 11 грудня 2021. О́цет (від прасл. *ocьtъ < лат. acetum) — водний розчин оцтової кислоти (зазвичай 4-12%) та мікроелементів, які можуть містити ароматизатори.