Щоб зробити пастилу, знадобляться фрукти, печені яблука, вода, олія, мед (цукор), блендер і сушарка.5 лип. 2022 р.
Як зробити смачну пастилу в домашніх умовах?
Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками. Кеш
Скільки пастили можна їсти в день?
Що ще варто про неї знати: Скільки можна їсти? Наш продукт має 179 ккал на 100 г, пастила купити можна з урахуванням на вживання кожного дня або через день. Звичайно, за раз з'їдати все не бажано, розділіть її на 2-3 рази, і це буде ситно, поживно і корисно!
Як краще зберігати пастилу в домашніх умовах?
🔶Добре приготовлена і якісно висушена пастила має щільну структуру і добре зберігається. 🔶Зберігати пастилу бажано при температурі 18-25°С і вологості не вище 65° в місцях не уражених шкідниками (міль).
З чого і як приготувати пастилу в домашніх умовах – 5 …
Готується така домашня пастила як зручніше господині – на противні в духовці, на підкладці в сушарці для фруктів, а то й просто на сонці, якщо є така …