У чисті банки укладають по одній кроповій парасольці і часникові стрілки, нарізані довільним обрізом. Далі варять маринад. В 1,5 літрах води ретельно розчиняють по 100 грам солі і цукру. Після п'ятихвилинного кип'ятіння рідину остуджують, а потім заливають їй банки так, щоб овоч був повністю занурений в розсіл.2 вер. 2019 р.
Як засолити Стрілки часнику?
Солоні часникові стрілки.
- Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
- Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
- Стерилізують банки
- Варять розсіл з води, солі та цукру
- У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
- Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні
Кеш
Що робити з стрілами часника?
5 смачних страв з часникових стрілок (рецепти)
- Паста з часникових стрілок (соус Песто) Песто, це італійський соус на основі базиліка, сиру і оливкової олії. …
- Смажені стрілки часнику Ріжемо стрілки довжиною 6-7 см. …
- Мариновані часникові стрілки …
- Заморожені часникові стрілки на зиму …
- Часниковий крем суп з сирними грінками
Як приготувати стручки часника?
Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати.
Часникові стрілки на зиму: ТОП-6 смачних рецептів
Часникові стрілки без оцту. Тривалість приготування: активна – 30 хвилин, загальна – 7-10 днів. Інгредієнти на 1 кг часникових стрілок: стрілки часнику 1 кг. сіль кухонна 50 г. вода 0,75 л. цукровий …