Скільки можна їсти волоських горіхів в день?
Вживати горіхи можна не більше 100 г на день. Причому це вже максимально крайня межа! Взагалі ж добова норма споживання горіхів – 30-40 г. Експерти пропонують дотримуватися таких цифр: мигдаль – 14 горішків, кеш'ю – не більше 10, фундук — 10 горіхів, арахіс — 17 штук, фісташки – 29 горіхів, волоські горіхи – 13.
Що буде якщо кожен день їсти горіхи?
Щонайменше 12 грамів горіхів на день знижують ризик інсульту. Регулярне споживання горіхів покращує баланс ліпопротеїнів крові і знижує загальний рівень холестерину.
Скільки варити волоські горіхи?
Пересипати плоди у велику ємність, залити водою і залишити на 15-20 днів. Воду міняти щодня. Вимочувати горіхи потрібно для того, щоб з них пішла гіркота. Після вимочування варити горіхи 90 хвилин, поки вони не будуть легко протикатися зубочисткою.
Горіх волоський — Вікіпедія
За якістю волоських горіхи поділяють три сорти (ГОСТ 16832-71), що залежить від розміру горіхів. До вищого сорту належать горіхи з діаметром 28, першого — 25, другого — 20 мм.