Як організувати приправи?
Прянощі здатні посилити смак і аромат продуктів і страв, але дуже важливо правильно їх поєднувати, а також дотримуватися пропорцій. І ось тут один кулінарний секрет: сіль і цукор здатні посилити дію прянощів, саме тому краще спочатку додати прянощі, а потім посолити та спробувати страву. Кеш
Коли додавати приправу до плову?
Саме тому, в процесі приготування плову зі свининою прийнято додавати наступні приправи, які здатні зробити смак м'яса більш насиченим, а також надати готовій страві оригінальність, інформує Ukr. Media. Дана спеція виступає в якості однієї з найпопулярніших і обожнюваних тими, хто любить плов.
Коли додавати спеції?
Для сирих продуктів, таких як приправи для салатів, фруктів або компотів, спеції та трави найкраще додавати за кілька годин перед подачею на стіл, щоб дозволити ароматам повністю розкритися або змішатись. Кеш
Як самостійно зробити 5 смачних приправ
Приготування: Всі компоненти змішайте. Покладіть приправу у чистий сухий посуд (краще у скляну банку). Зберігайте в сухому місці за температури, що не перевищує 25°С. Приправа для плову