Перспективні думки Українцям Чим обробити ґрунт після фітофтори картоплі восени

Чим обробити ґрунт після фітофтори картоплі восени

На наш погляд, більш ефективним і нешкідливим для ґрунту і рослин засобом є надоцтова кислота. Зробити її самостійно дуже легко. Щоб обробити 5-6 грядок в теплиці, слід придбати 1 літр 3%-ного перекису водню і 5 літрів 9%-ного оцту.23 лип. 2020 р.

Як очистити землю від фітофтори?

Обробка грунту Щоб очистити грунт від спір фітофтори, використовують мікробіологічні препарати та фунгіцидні засоби. В цілях профілактики внесення фунгіцидних препаратів в грунт проводять на початку весни, не менш ніж за 4 тижні до посадки картоплі або висадки сіянців у відкритий грунт.

Як позбутися фітофтори на городі?

Таким натуральним розчином можна обробляти рослини щодня. Якщо фітофтора на помідорах тільки почалося, боротися з нею можна обприскуванням розчином йоду. 10 мл 5% йоду розчиняють у 10 л води та обприскують цим розчином рослини з інтервалом у 3 дні.

Як боротися з фітофторою на картоплі?

Найбільш поширені препарати у боротьбі із фітофторою це Ридоміл Голд, Акробат МЦ, Дітан М-45, Інфініто 61, Квадріс 250, Купроксат, Танос, Татту, Чарівник та інші. Препарати Дітан-М 45, Купроксат, Чемпіон належать до фунгіцидів контактної дії, решта – до фунгіцидів системно-контактної дії.

Як доглядати за ґрунтом після картоплі. Обробка, добрива, …
В крайньому разі на одному місці більше 3-х разів поспіль картоплю не садять, відновлюючи ґрунт після викопування за допомогою сидератів. Догляд за …

Related Post

Як правильно підключити кабель до відеокартиЯк правильно підключити кабель до відеокарти

Які дроти мають бути підключені до відеокарти? Зазвичай у комплекті вже йдуть кабелі для живлення відеокарти: PCI-E 6-pin, PCI-E 8-pin або універсальний PCI-E 6+2 pin. Якщо в блоці живлення немає

Як замаринувати печериці в банкуЯк замаринувати печериці в банку

У невелику каструлю або сотейник влити воду та оцет, всипати сіль та цукор, додати лавровий лист, чорний перець горошком, гвоздику та довести до кипіння. Підготовлені гриби опустити в киплячий маринад